Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

SEKA iliti svetska ekonomska kriza ...

2 poruka / 0 new
Poslednja poruka
TUTITURUMTU
TUTITURUMTU's picture
Offline
Registrovan dana: 03/02/2009
Poruke:

predlog za administratore , urednike ili koga vec. mozda bi trebalo da se napravi forum sa podforumima koji bi pokrivali razne oblasti bas kao sto je podeljeno u glavnom meniju, moleri, stolari, elektricari itd... itd... itd...
taj forum bi bio neka vrsta savetnika za kupovinu koječega, naša mala štedljiva prodavnica... "ovo je jeftinije u bg nego u kg ili subotici, recimo ili obratno ( a najjeftinije kod kine Laughing out loud )".
Skoro sam imao situaciju, dok sam jurio neke visokotemperaturne dihtunge za termoulje, da sam od naseg redovnog dobavljaca za određenu količinu dihtunga dobio ponudu od 40.000,oo din a potom ih nadjem u indjiji za 8.000,oo.
ili da se ne bi desavalo nesto poput ovoga...

http://www.samsvojmajstor.com/Forums/viewtopic/t=4579.html
slicni fenjeri za 80 evrića ili za 850 din ... hm... ja bih se pre odlucio za ove od 850 dindži ... mala li je (na ovu krizu) usteda od 70 evrića ...

shajaznam
shajaznam's picture
Offline
Moderator
Registrovan dana: 06/02/2008
Poruke:

Kod konkretnih fenjera je razlika u kvalitetu ocigledna, jer prvi su liveni u siluminu, 5 puta tezi od drugih, koji su od livenog aluminijum. Ni aluminijumu nista ne fali, ali ako bismo sad navodili cene ovoga ili onoga, pa jos na to dodavali i razlike u kvalitetu, na sta bi nam forum licio.

U navedenom primeru i jedno i drugo se moze smatrati povoljnim.

Previše analize dovodi do paralize Smile