Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

Greška E9 na kondezacionom kotlu BOSCH ZWB 28-3c

2 poruka / 0 new
Poslednja poruka
Konspirator
Konspirator's picture
Offline
Registrovan dana: 09/02/2012
Poruke:

Više puta sam u temama vezanim za grejanje pročitao veoma korisne i jasne savete u vezi izbora kotla, postavci kotla u prostoru, neki odgovori su i lično meni upućivani na tada goruća mi pitanja...
Naime, nakon nekoliko nedelja rada pomenuti kondezacioni kombinovani kotao BOSCH ZWB 28-3c (sanitarna voda se ne koristi od prvog dana zbog promene prvobitnog plana) mi prijavljuje E9 grešku, naravno da sam pogledao u uputstvo značenje, pokušao više puta restart sistema nakon koga radi tj. greje u granicama od 25-45min i opet ista greška.. Do decembra sam ložio stari kotao na drva što obično nastavljam u martu, samo 3-3,5 meseca koristim gas..

Jasno mi je da se preporučuje neki od ovlašćenih servisa ali imao sam veoma loša iskustva sa jednima od njih pa ne bih bez preporuke zvao nasumice sa liste..

Ne očekujem savet koji će problem rešiti kao da je rukom odnešen, niti potcenjujem potreban nivo stručnosti potreban za poravku, jedino ukoliko ima neka jednostavna 'kvaka' koju bi za početak sam mogao isprobati..

Ukoliko bi neko bio zainteresivan da pogleda i eventualno reši problem (ili neko Vama poznat a korektan, na preporuku), molio bih da mi se javi ,naravno da ne mislim za džabe da se išta uradi..

Svako dobro svim dobronamernim forumašima..

Konspirator
Konspirator's picture
Offline
Registrovan dana: 09/02/2012
Poruke:

Problem rešen, očišćen senzor i sonde, za sada radi kako treba...