Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

Pomoć

3 poruka / 0 new
Poslednja poruka
Zero Flyer
Zero Flyer's picture
Offline
Registrovan dana: 07/10/2015
Poruke:

Pozdrav svima po prvi put!
Nisam siguran da sam temu postavio baš gde treba, pa bih zamolio administrator da je premeste na pravo mesto ako ovo to nije.
Moja tazbina će uskoro kupiti aspirator i ugradiće ga iznad šporeta (da ne veruje čovek) koji se nalazi maltene u samom ćošku kuhinje, tačnije 15-ak centimetara udaljen od zida.
Aspirator je onaj ukrasni sa onim čunjkom, ne znam kako se to zove, uglavnom taj vertikalni deo je moguće podešavati po visini, za slučaj da je otvor negde višlje ili niže, ili da odvod ide u plafon, pa u tom slučaju sve to izgleda perfektno. U našem slučaju, odvod ide levo. Dakle, od sredine šporeta nekih 45cm do samog zida i budućeg izlaza cevi van.
Pitanje je:
Da li postoji da se kupi neko gotovo rešenje kako bi se vertikalni ukrasni deo nastavio na levo i tako dobio koliko toliko estetski zadovoljavajuću formu ili je pak jedino rešenje pozvati limara pa da on to kroji i ukraja.
Pozvati limara naravno nije apsolutno nikakav problem, ali se uvek postavlja pitanje i uklapanja boje tog lima, ali i njegovih sposobnosti da to sve lepo ukroji.
Naravno, varijacija u nijansi lima nije kraj sveta, svestan sam da limari nemaju sve vrste lima na raspolaganju.
Svaki savet je veoma dobrodošao.
Ostale teme na temu ugradnja cevi, potreban pad, samozatvarajuća rešetka spolja sam već proučio i tu nemam nejasnoća nikakvih, jedino je ovo problem.
Radi se o ovom aspiratoru: http://www.cbt.rs/aspiratori/elica_aspirator_missy_lx_ixa60-26033
Hvala svima unapred!

Stoleeee
Stoleeee's picture
Offline
Registrovan dana: 15/09/2015
Poruke:

Mislim da je jedino pravo resenje da se izbusi ili stema nova rupa u zidu za tu cev... A neverujem da ce vise od limara da kosta.
Ako zele da prave nastavak na levo onda to nece ni lepo da izgleda a kostace verovatno poprilicno da to limar uradi lepo.

Da se radi o onom aspiratoru koji se srafi ispod regala onda je manje vise ne bitno gde ti je tacno rupa jer mozes sa onim fleksibilnim crevom da prikljucis bez problema.

pazovan
pazovan's picture
Offline
Registrovan dana: 18/06/2010
Poruke:

Deluje stvarno bzvz tako lep asoirator budžiti sad.
Ima ono aluminijumsko crevo za te stvari. Sa njim se može skrenuti na levo a preko toga staviti maska tj kao neki viseći kuhinjski element. Mogao bi i levo o desno da se stavi da se sačuva simetrija s tim da levi ne bi imao funkciju a desni bi mogao da ima police za neke stvari koje se retko koriste.