Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

LOSE POSTAVLJEN LAMINAT ILI STA....

2 poruka / 0 new
Poslednja poruka
mirelapo
mirelapo's picture
Offline
Registrovan dana: 05/06/2015
Poruke:

pozdrav svima, molim vas za odgovoar. Kupili smo stariju kucu koju smo komplet renovirali..mozda bi bilo bolje da smo pravili novu al eto..kao nesto smo ustedjeli. U kucu smo uselili u novembru prosle godine. Posto smo se dosta istrosli odlucili smo da na pod stavimo laminat. Radili smo novu izolaciju na podu. Prvi problem se pojavio u djecijoj sobi poslije mjesec dana, laminat kao da je poceo da se dize i cak je pukao tj izasao iz pregiba, lezista, tj click clak sistem je pukao. Evo sad kako je doslo ljeto i kako hodamo bosi ili u carapama sve vise vidimo svakojakih pukotina u laminatu tipa jedna ploca laminata je pukla i odsjela na dijagonalnim krajevima. Nadam se da ste me shvatili...tesko je to uslikati jer su izbocine minimalne ali se opet osjete pod nogom..bojim se sta ce biti za jos godinu dvije. Da li je rijec o losem laminatu ili je majstor lose postavio laminat????

Mirela

Mirela

tenzor
tenzor's picture
Offline
Moderator
Registrovan dana: 01/11/2008
Poruke:

Prva dijagnoza ovako na daljinu bi bila da imate problem sa vlagom , vrlo verovatno sa kapilarnom vlagom. I moguće je da nisu ispoštovane dilatacije kod postavljanja laminata , i to da je laminat lošeg kvaliteta i loše postavljen .
Ukoliko možete upotrebite nos i pomirišite te pukotine na laminatu , trebalo bi osetite težak miris budji , vlage i memle . Za dilatacije skinite negde lajsnu do zida naspram tih oštećenja pa vidite dali je laminat upro u zid .