Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

Gorenje aspirator i stvljanje ugljenog filtera,pomoc!

4 poruka / 0 new
Poslednja poruka
krile
krile's picture
Offline
Registrovan dana: 03/01/2011
Poruke:

Pozdrav svima,

Imam jedno pitanje oko postavljanja ugljenog filtera u Gorenje aspirator ,model je DU611.
Interesuje me da li ona gornja rupa gde je namenjeno crevo za spoljasnji odvod vazduha treba da bude zapusen ili otvoren? I u radnji su mi rekli kada stavim filter na motor ,treba neku klapnu da pomerim na F kao filter,ali ne pise F ne go je nacrtana kucica sa strelicom na gore i kucica sa kruznom strelicom. Pretpostavljam da je sa kruznom ta koja meni treba pa sam tako stavio. Ali slabo mi vuce aspirator, da li je to zbog rupe na vrhu ili nesto drugo?
Molim za pomoc i hvala unapred.

skopje59
skopje59's picture
Offline
Registrovan dana: 07/10/2010
Poruke:

Strelica za gore ti je polozaj ako ti je aspirator povezan na vanjski odvod vazduha kroz zid ili sl, a kucica sa kruznim tokom ti je znak da se isti vazduh koi ulazi u aspirator vraca ponovo u prostoriju prociscen kroz filtar, sa tim sto mora da ima izlaz iz aspiratora u prostoriju.

krile
krile's picture
Offline
Registrovan dana: 03/01/2011
Poruke:

Hvala na odgovoru. Ja sam postavio aspirator i na onu gornju rupu za crevo sam stavio plocu. Jel to ok ili treba tu da bude otvoreno. Aspirator meni sada izbacuje vazduh na one resetke za vazduh.

aLsasa
aLsasa's picture
Offline
Registrovan dana: 27/02/2011
Poruke:

Nemoj da zatvaraš taj otvor, ja ga nisam zatvorio i meni aspirator sasvim lepo vuče. Naravno nije kao kad postoji cev koja vodi van ali i ovako sa ugljenim filtrom funkcioniše sasvim zadovoljavajuće.