Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

Kuhinja ispod kosog krova

2 poruka / 0 new
Poslednja poruka
starsky
starsky's picture
Offline
Registrovan dana: 20/12/2009
Poruke:

Pozdrav svima, Smile

Kao sto naslov kaze pravim kuhinju ispod kosine krova i naravno naisao sam na problem u samom startu. Ali svakako na internetu ima resenja pa sam ga i nasao ali u vidu slike ali mi treba neko malo strucniji da mi objasni kako su ovo dobri ljudi sa slike to odradili. Nisam potpuni laik jer mi je ovo treća kuhinja ali na ovaj nivo jos nisam stigao Smile

Razumem da su vrata gornjih delova odradili na CNCu i to cu naruciti ali me interesuje sta cu videti kad otvorim vrata...da li samo neku budzevinu ili zapravo neki prostor koji cu moci da iskoristim. Moja kuhinja je maltene identicna ovoj ali jedina razlika je sto ja umesto obicnog imam ugradni frizider. I naravno zavrzlama je sto ringle ne smem da stavim do frizidera a sto ih vise pomeram desno to je mesta manje za aspirator koji ima odvod na toj strani pa samim tim je i veci problem.

Unapred zahvalan na bilo kakvom savetu,

  • kosina.jpg
  • 2017-12-02.png
  • 2017-12-02_2.png
  • 2017-12-02_1.png
pazovan
pazovan's picture
Offline
Registrovan dana: 18/06/2010
Poruke:

Ako dobro kontam tvoje slike ovo u SketcUpu je tvoja situacija. Deluje još manje i uže nego na fotki slične gotove kujne.
Ne očekuj da ćeš imati neki specijalno koristan prostor od tih trouglastih elemenata. Dobar deo i tako malog prostora će ti pojesti crevo za odvod od aspiratora.
Ako stavljaš neka vrata šarke moraju biti sa leve strane da bi se mogla otvoriti te razmišljaj da li ćeš jedno ili dva krila.
Takođe razmisli da li ti radi posao da taj gornji deo bude otvoren, bez vrata. Naguraš tu začine, čajeve... nešto za svakodnevnu upotrebu.