Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

Odabir folije

6 poruka / 0 new
Poslednja poruka
panzerserbia
panzerserbia's picture
Offline
Registrovan dana: 06/02/2016
Poruke:

Prelistao sam sve moguce teme, ali nisam nasao ono sto me interesuje. Imam par pitanja. Ovde kod mene imam ponudu Wurth TOP 132 135gr po ceni od 106din. Ok, cena mi odgovara, ali ajde da ne letim. Zovnem jedno stovariste, kaze "imam Creaton Duo 150gr po ceni od 135din". Ok mi je cena, ali onda proverim sajt Creatona i vidim da tamo ima samo od 95, 135, 210gr itd. Zagrejao sam se za tu Creaton Duo foliju, ali me interesuje to za gramazu. Moze li neko da mi preporuci kvalitetnu foliju do 135din, ili ce Wurth da radi posao. Hvala. Ne bih najeftinije ali ni najskuplje. Moze i na pm. Hvala.

PS. Jedan kolega sa foruma mi je preporucio Dupont, ali ih niko ovde u Sremu ne drzi. Bar ne oni koje sam zvao.

Astrea
Astrea's picture
Offline
Registrovan dana: 25/04/2010
Poruke:

Ti veruješ usmenoj, telefonskoj informaciji a nisi siguran da je trgovac ispravno rekao ...da nije možda napravio nenamernu grešku? Ja bih proverio.

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari

panzerserbia
panzerserbia's picture
Offline
Registrovan dana: 06/02/2016
Poruke:

Nisam se jos odlucio, samo pitam. Ako se odlucim, naravno da cu da odem da proverim, necu kupovati preko telefona sigurno. Wurth od 135gr ili ova Creaton Duo od 135gr? Ima li jos nesto sto je vredno pomena izmedju ove dve marke? Po Macvi i po Sremu skoro svi imaju Wurth, ili neke od 90-100gr. Nista drugo. Pomazite. Smile

tenzor
tenzor's picture
Offline
Moderator
Registrovan dana: 01/11/2008
Poruke:

Pored pretraživaca i kurirskih sluzbi izlišno je pričati o bilo čemu

panzerserbia
panzerserbia's picture
Offline
Registrovan dana: 06/02/2016
Poruke:

Folija Creaton definitivno jeste 150gr. Danas konacno treba da se vidim sa jednim od retkih majstora koji radi bez dascanja! Dobio sam odlicnu cenu za Creaton Rapido crep, foliju i zljebnjake, i to prilicno jeftinije od Kanjize, plus dobijem gratis slemenu traku. Ono sto me interesuje i da li ja dobro kontam da je samo Creaton Uno od 95gr za nepodascane krovove, a sve ostale za dasku? :/ Covek na stovaristu mi rece da Creaton priznaje garanciju samo ako se stave i ostali njihovi elementi? Taj podatak ne mogu da nadjem na netu.

panzerserbia
panzerserbia's picture
Offline
Registrovan dana: 06/02/2016
Poruke:

Da li je ta od 95gr dovoljna za taj crep? Nagib krova je oko 30.

Posto nema zive duse, samo da okacim odgovor iz tehnicke podrske Creatona. Mozda ce nekom pomoci ako se nadje u nedoumici.

Poštovani,

u kategorizaciji kvalitete CREATON folija, najslabija tehnička i tehnološka svojstva ima folija CRATON UNO. Ta folija je namijenjena samo za otvorene tavanske prostore u kojima neće biti izgrađen potkrovni stan. UNO folija služi kao jeftina varijanta sekundarnog krova kao zaštita tavanskog prostora od prašine ili slučajnog prodora vode ispod crijepa usljed nevremena. To je kratkotrajna zaštita od iznenadne vode u zgradama.

Folija će odraditi svoju funkciju hitne intervencije odvodnje kiše ako dođe do nevremenskog otvaranja krova i spriječiti ulazak velike količine vode u tavan i stanove ispod tavana.

Folija CREATON DUO je prva u nizu visoko-paropropusnih folija koje se ugrađuju iznad potkrovnih stanova i koja svojim tehnološkim i tehničkim svojstvima zadovoljava sve zadaće sekundarnog krova od zaštite od nevremenske kiše, kondenzata i otparivanja zgrade.

Folije CREATON TRIO ili QUATRO su tehnički i tehnološki još bolje od DUO folije. Proces proizvodnje je drugačiji, sastavljene su od skupih materijala i dr.

Iznad klasičnog potkrovnog stana nekog kosog krova sa standardnim nagibom i kvalitetno pokrivenog krova, folija CREATON DUO je apsolutno zadovoljavajuće preporučeno rješenje.

Folije TRIO i QUATRO koriste se najčešće kod ( problematičnih) krovova sa jako malim nagibima i ekstremno dugim rogovima krovne konstrukcije.

Ako radite krov bez daščane oplate slobodno možete ugraditi folije DUO i TRIO.

Pozdrav.