Mislio sam da si kasno monirao grejanje ,a nisam nešto tumarao po temama.Odlično IVOLUDILO!Ja sad vršim montažu cevi ,trebalo bi da u sredu palimo kotao ,tako da ću izneti svoje mišljenje od prilike četvratk -petak. Inače moj kotao je nešto manji sa 4 članka nominalna snaga mu je 23kW za ugalj pa ćemo videti. Trenuto zagreva 70 m2 ali je u pitanju spratni deo a u prizemlj (+30m2) još nisam sproveo radijatore jer tamo niko ne boravi.Zato me zanima kakva su tvoja iskustva. Izolacija još nije odrađen ,planiram je do godine kad padne neka kinta.Nadam se da će i kod mene biti sve o.k..
Pozdrav!
Ne znam kako misliš da ga nekoristim zimi,svakako sam ga koristio a već sam i pisao o utiscima ali evo opet ,kvadratura koja se greje 65 kvm -trenutno,prizemlje ,kuća izolovana 5-8 cm stiropor,pvc stolarija.Kotao Viadrus U22s 5 rebara 25 kw nalazi se u izdvojenoj kotlarnici,radijatori aluminijumski,cevi bakarne i aluplast,pumpa neka austrijska,grejanje prošle zime non stop bez prestanka zbog bebe od kraja oktobra do kraja aprila utrošak 10 m drva + 400 kg uglja a ove godine se nadam manjem utrošku pošto sam se malo izveštio u loženju.