Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

Pohvale svima!

8 poruka / 0 new
Poslednja poruka
kentaurka
kentaurka's picture
Offline
Registrovan dana: 13/02/2008
Poruke:

Ne znam da li ova tema uopste pripada ovde ali sam htela sve da Vas pohvalim.Vec duze vremena pratim ovaj forum a naisla sam na njega sasvim slucajno kao sto se uvek najbolje stvari desavaju slucajno! Smile Da Vas ne bih sada imenovala i mozda nekog slucajno ispustila zahvaljujem se svima iz oblasti nakita i rucnih radova jer ste svi tako nesebicni u davanju saveta,raznoraznih tutorijala pa i malih tajni zanata.Neka svi budete uspesni u svojim radovima kao i njihovom plasiranju i da i dalje dajete male savete velikih majstora. Laughing out loud Pozdrav svima.

radica
radica's picture
Offline
Registrovan dana: 14/04/2008
Poruke:

:kiss !

zvezdica
zvezdica's picture
Offline
Registrovan dana: 20/04/2008
Poruke:

:kiss

ornament
ornament's picture
Offline
Registrovan dana: 01/02/2008
Poruke:

Kentaurko, puno ti hvala na lepim rečima!
Volimo mi da čujemo lepe reči Wink A može i po neka kritika, da nas poboljša Laughing out loud

U poslednje 2-3 nedelje bila sam jako zauzeta, stigla sam jedino da pregledam nove postove, a za komentare nije bilo vremena, pa sad koristim mesto da se pridružujem kentaurki i sve vas ovako pohvalim, da ne bi slučajno nekog izostavila. Koleginice i kolege forumaši, divim se vama i vašim radovima! :+ Kol'ko mašte i spretnosti, uloženog truda i ljubavi! Fantastično!!

gocagoca
gocagoca's picture
Offline
Registrovan dana: 14/09/2008
Poruke:

Htela bih da se zahvalim onome ko je osnovao ovaj forum. Zaista sam presrecna sto sam se nasla na njemu. Tu je sve sto me trenutno zanima. Volim rukotvorine ljude koji nesto sami stvaraju i daju dusu konacnom proizvodu. Sve sto je unikatno to je i posebno i ja u tome uzivam. Uzivam kako u svojim radovima tako i u tudjim. Svima puno srece i napredka u kreativnosi i radu. Ja sam osoba koja bi se oprobala u mnogo toga npr. rezbarenje, nakit, vajarstvo itd. , ali sam stala kod tkanja i tu uzivam. Pozdrav svima.

veraaaa
veraaaa's picture
Offline
Registrovan dana: 03/06/2009
Poruke:

Lutajući netom u potrazi za idejama,naišla sam na ovaj vaš sajt i iskreno,ODUŠEVILA sam se,ovako nešto još nigde nisam pronašla.Sve što nas zanima možemo pronaći na ovom sajtu,Moram da pohvalim urednike i osnivače sajta.Puno pozdarav svima i samo tako nastavite.

nakamura
nakamura's picture
Offline
Registrovan dana: 09/03/2009
Poruke:

veraaaa wrote:

veraaaa, dobro nam došla. :+ Ovde ćeš, svakako, naći sve, ili skoro sve što te zanima. Ako nečeg i nema, tu su naši članovi koji su uvek spremni i voljni da pomognu.

Bane
Bane's picture
Offline
Moderator
Registrovan dana: 29/02/2008
Poruke:

Hvala u ime urednistava i osnivaca na pohvalama!!

Dobrodosli na forum