Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

Virtualni esvet

9 poruka / 0 new
Poslednja poruka
ratko
ratko's picture
Offline
Moderator
Registrovan dana: 15/04/2007
Poruke:

Imate slobodnog vremena , voleli bi da probate nešto novo i da malo potrošite slobodnog vremena , i na kraju pomognete meni u ovoj igri .
Pridružite se esvetu pomozite svojoj erepublici .

http://www.erepublik.com/en/referrer/m.ratko

Znam da će ovo da bode oči drugim urednicima :hh ali moram da pomognem esrbiji na ovaj način . Ja kada se nečega uhvatim ili to upropastim :hh ili odradim na dobar način :ahaha .

nakamura
nakamura's picture
Offline
Registrovan dana: 09/03/2009
Poruke:

A kakav ti je skor urađeno protiv upropašteno? Da li je bar pola-pola? :hh :hh :hh

ratko
ratko's picture
Offline
Moderator
Registrovan dana: 15/04/2007
Poruke:

Pa trudim se da u svakom poslu dostignem maksimum . Kako u dobrom tako i u lošem .

djuma
djuma's picture
Offline
Registrovan dana: 24/10/2008
Poruke:

Moze li neka uputstva Ratko, kako se igra, u cemu je poenta...? Wink

SRBIJA DO TOKIJA I NAZAD DO MILVOKIJA!!! Wink

P.S. Da vicem na sav glas Wink

ratko
ratko's picture
Offline
Moderator
Registrovan dana: 15/04/2007
Poruke:

Ma kakvi do tokija tek smo uspelida dođemo do pakistana i do regija koje imaju dobra nalazišta nafte . Ali smo sada u opasnosti pošto je poljska i španija podivljale pa usvajaju sve redom .
Ali ajde u kratkim crtama da objasnim "igru ". Mnogi će me opomenuti da to nije igra to je paralelni svet .
Formirane su države otprilike sve kao i u realnom životu , svaki igrač koji se priključi postaje stanovnik erepublike koju odabere . Trenutno u svetu ovu igru igraju oko pola miliona stanovnika , naj brojnija država je trenutno epoljska koja ima 55000 stanovnika , esrbija iam 23000 . pošto si pristupio erepublici postaješ ebeba , nemaš nikakvo radno iskustvo niti snagu , potrebno je da se zaposliš postaviš svoj avatar i da odeš na prvi trening , sa ovim si već napredovao do trećeg nivoa . Kada se zaposliš svaki dan dobijaš platu naravno moraš da odeš svaki dan i na posao klikneš tamo na dugme radi ,sa time ti s esvakodnevno povećava radno iskustvo i možeš da očekuješ da ti vlasnik companije povećava paltu . Inače i kompanije su osnovane od strane nas stanovniak erepuzblike , i kao i u relnom životu tako i ovde vlasnici moraju d akupuju sirovinu za svoje proizvode da prodaju gotove proizvode dele plate i kalkulišu koliko će zaraditi ili će bankrotirati (Dobar trening za real. živ,)
U companijama se proizvodi (oružije,hleb , pokloni , karte za preseljenje , sirovine kuće bolnice ...) oružije (NP) se posle prodaje i koristi za rat , učeščem u ratu nanosiš štetu protivniku tvoje države i na taj način ili s etvoja država odbrani ili izgubi teritoriju , ti svakim dejstvovanjem u ratu napreduješ ka većim i većim činovima i na taj način postaješ ratno iskusniji i nanosiš veću štetu prilikom sledećeg ratovanja . Posle rata odeš na lečenje u bolnicu kojase isto nalazi u tvojoj regiji i povećavati se vilnes(životna snaga ) za onoliko koliko j ekvalitetna bolnica u tvojoj regiji , inju smo morali naravno da napravimo i kupimo od proizvođača .
Svaki dan u erepublici (Počinje u 9h po našem vremenu ) moraš u svom lageru (ostavi ) da iamš jednu veknu hleba koju isto kupuješ na tržištu , inače ti vilnes opada umesto da poraste .
N akraju da dodam postoje tutorijali na engleskom , mada ako se priključite erepublici možete tamo kontaktirati svakog koji ima vilnes iznad 12 on će vam izaći u susret i odgovoriti na svako vaše pitanje .
Naravno prvih nedelju dan au igri idete samo d atrenirate i radite u companiji i na taj način stičete pojene , kada dođete na 5 level odlazite u rat svakodnevno i za taj prvi korak dobijate 5 goldova koje možete da prodate na tržištu za lokalnu monetu RSD .

Toliko od mene za ovaj put .

ratko
ratko's picture
Offline
Moderator
Registrovan dana: 15/04/2007
Poruke:

Šta je nema zainteresovanih , O Erepublici su pisali skoro svi listovi u srbiji . Prvi program RTS je odvojio desetak minuta za interviju sa jednim od istaknutijih članova esrbije .
Razmislite još jednom , potrebniste esrbiji .

djuma
djuma's picture
Offline
Registrovan dana: 24/10/2008
Poruke:

Dobio si novog saborca, pa pomazi Wink

lilith
lilith's picture
Offline
Registrovan dana: 23/12/2009
Poruke:

ja se igram vec neko vreme.. igra je jako kompleksna ali ipak ne trazi vise od 5 min dnevno.. potstice sajber patriotizam..

podize moral Laughing out loud druga esvetska sila..

ako neko hoce da bude moja ebeba, http://www.erepublik.com/en/referrer/rossspija

ZIVELA MAJKA eSRBIJA
eotadzbina te zove
:hh

bosch-ke
bosch-ke's picture
Offline
Registrovan dana: 22/10/2008
Poruke:

Pametnije je, da, surfate po sajtovima sa golim tetama...