Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

normalna sobna vrata...

5 poruka / 0 new
Poslednja poruka
mirko_grahovac
mirko_grahovac's picture
Offline
Registrovan dana: 09/02/2011
Poruke:

Pozdrav svima,
imam veliku nedoumicu oko sobnih vrata, cene su sarolike...

Zanima me konkretno kakva su iskustva sa portakrono vratima?

http://www.portakrono.com/proizvodi.htm Serija 8 je u pitanju.
Zanima me kvalitet tih vrata u odnosu na ostala furnirana vrata sa sirokim pervajzom...

Unapred hvala onima a korisnom sugestijom...
Mirko

Astrea
Astrea's picture
Offline
Registrovan dana: 25/04/2010
Poruke:

Video sam takva vrata i ugradjena i ubrzo ostecena. Po izdalje izgledaju prilicno pristojno i deluju kao da su od drveta, ali.... Kada ih bolje zagledas vidis da je sve plastika a o neznosti i da ne pricam. Cena im je u skladu sa kvalitetom a za cenu ugradnje >zavrcu usi>. Ukratko, nikada ih ne bih kupio jer sa drvenim masivom se nista ne meri. Cak na kraju drveni masiv ispadne vrlo povoljan ako se pogleda i trajnost.
I jos nesto, vrata koja si naveo uopste nisu furnirana, to su plasticna vrata. Po meni to nisu bas normalna vrata...

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari

radenko
radenko's picture
Offline
Registrovan dana: 19/03/2009
Poruke:

Ta vrata nisu za nase uslove mnogo su nezna a kutija od medijapana a tek sarke na kutiji nema stelivanja posle 6 meseci kad se nesto dogodi nema stelovanja odvrci sarke i ponovo zavrci a u medijapanu jednom kad odvrnes nema vise cvrstog zavrtanja trazi kutiju od masiva i krilo sa cetvorokrakim sarkama (otlav ) najbolje i miran si naredni 50 godina, pozdrav!

da_poludis
da_poludis's picture
Offline
Registrovan dana: 02/08/2017
Poruke:

sto se mene tice goru stvar nisam mogao da kupim za stan. Kao prvo nisam znao da se prave u KG nego sam mislio da se prave (ili uvoze iz Kine) i da to radi jedna firma u Batajnici ciji je sajt pri samom vrhu kad se radi pretraga sobnih vrata.
Isao logikom ajd nemoj Kraft Master najjeftinija nego ajd isto kartonska al malo skuplja.....ljudi bolje da sam pare na nesto drugo bacio nego na ovo. Rok ugradnje koja kosta 30 eur je bio mesec dana (nakon 15-20 dana cekanja). Rako ajd naci cemo nekog (jer nisam bio siguran oko pur pene koliko treba nasuti), kako ko dodje vidi vrata i one lajsne nisu montirane nego stoje u kutiji, samo se okrene i ode...agonija je trajala dok nisam saznao da se prave u KG. Okrenem fabriku i oni mi daju nekog sto montira (za 25 eur). Ako Vam kazem da je ceo dan skalapao i sekao i na kraju kao da je radio levom nogom. Stavicu snimak na Yt da svi vide. Moaro je da dolazi opet jer se vrata nisu zatvrala a i isekao je par lasni pogresno. A ove iz batajnice siguran sam da ce svi prepoznati. Kvalitet vrata je deluje lose jer samo cekam kad ce se odlepiti ona papir-folija. Bolje Kraft master i ugradnja za 10 eur na svakom cosku.

da_poludis

bester
bester's picture
Offline
Registrovan dana: 04/11/2014
Poruke:

Imao sam skoro slicnu dilemu, cene vrata su jako sarolike. Na kraju sam uzeo vrata od medijapana presvucena prirodnim furnirom, sarke duple stelujucu i Maco brave i nisam se pokajao, fenomenalno izgledaju ko god ih vidi odusevi se. Nisu bila jeftina, 330e po vratima sa ugradnjom ali vrede, ja sam isao logikom da se vrata jednom ugradjuju u kucu, a koristis ih i gkedas ceo zivot.