Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

Svirena na opel suzi problem

3 poruka / 0 new
Poslednja poruka
zoki1606
zoki1606's picture
Offline
Registrovan dana: 30/11/2009
Poruke:

Kupio sam opel suzu dizel 1.6 godiste 1988.Svirena mi ne radi tero sam kod elektricara on pretisne volan i onda swirenu ona radi tu negde gubi kontakt i kaže mi nemoze tu nista da se uradi:Mora da postoji neko resenje ne moze se bez svirene kako resiti to gubljenje kontakta ispod volana.Jos nesto bi pitao posto nikad nisam imao suzu imali neko upustvo tastature na kontrolnoj tabli nista neznam na njoj.recimo kad upalim grejanje sa strane duva toplo na oba a na sredini duva hladno vis prekidaca ventilatora.Na tasteru svetla sam primetio da se dugme izvlači neznam koja je funkcija ali nista se ne desava.

peca
peca's picture
Offline
Registrovan dana: 17/01/2008
Poruke:

U sredini uvek duva hladno, ide direkt sveži vazduh od spolja, a kad izvučeš prekidač za svetla treba da se upali svetlo u kabini. ko kad otvoriš vrata. I mene zeza kontakt sirene na volanu, al' kontra, od tvog tj. oće da se uključi i blokira pa svira non-stop kad smotam volan i zasviram, rasturao i ja i majstori i na kraju ništa samo sam dodao jedan obični prekidač da mogu da ugasim sirenu da ne moram svaki put da stajem i čupam kabli sa nje, a ona se sama razblokira posle nekog vremena.

zoki1606
zoki1606's picture
Offline
Registrovan dana: 30/11/2009
Poruke:

zar ne postoji nikako resenje za to kod tebe bar radi kod mene ne radi nezgodno juce me covek zamalo ne udari boka u telefon i prelazi na moju stranu a ja nemam cim da svirnem a taj prekidac ili on ne radi ili mi je sijalica neispravna uglavno nema struje unutra