Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

"maskiranje" oljuštenog plafona

4 poruka / 0 new
Poslednja poruka
maslacak
maslacak's picture
Offline
Registrovan dana: 29/04/2009
Poruke:

Treba da krečim kancelariju na poslu. Pola kancelarije je pod krovom koji je ranije prokišnjavao i nakon sanacije, prokišnjavao je prošle godine kada se topio sneg.Kreč na plafonu je otpao do maltera mestimično, na nekim mestima je samo oljušten, ima i dosta buđi i žutih fleka. Pošto nemam novca (a i neću da dajem svoje pare) razmišljala sam da "zamaskiram" plafon nekako. Krečenje ne dolazi u obzir, opet će da propušta. Koliko sam saznala, ni vodootporna farba ne bi pomogla. Razmišljala sam o nekoj dekorativnoj tkanini ili čak dekorativnoj plastičnoj mreži (neke lepe boje i teksture) koja bi se pričvrstila za plafon. Na taj način se fleke ne bi videle, a ako opet bude prokišnjavalo, procedilo bi se kroz tu tkaninu. Zanimaju me vaša mišljenja o ovoj ideji. Nemam baš iskustva sa majstorskim radovima. Ne znam kako da pričvrstim tkaninu. Da li mogu ekseri da se ukucavaju u plafon? Nemam bušilicu. Da li postoji neki dovoljno jak vodootporni lepak? Ali mislim da bi lepljeni deo otpao zajedno s malterom (odnosno krečom).

  • 1.jpg
maslacak
maslacak's picture
Offline
Registrovan dana: 29/04/2009
Poruke:

jos jedna slika

  • 2.jpg
zvukoljub
zvukoljub's picture
Online
Moderator
Registrovan dana: 05/09/2007
Poruke:

Никакво маскирање ту неће помоћи док се не санира проблем како треба.Очигледно да онај ко је радио санацију није урадио како треба.Зато га треба позвати да заврши посао или да врати паре.

Без алата нема заната, a без знања ни најбољи алат неће помоћи..

maslacak
maslacak's picture
Offline
Registrovan dana: 29/04/2009
Poruke:

Nema od tog posla nista. Firma ne placa ni krecenje, nego ja od plate. U pitanju je državna služba, tako da se to nikad neće rešiti, a ja sam tu već 4 godine i užasno me je sramota kad dođu stranke. Muka mi je više i da ulazim tamo. A i zidovi su potamneli u uglovima, mora da se kreči.