Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

Pregrejavanje krovnih prozora

4 poruka / 0 new
Poslednja poruka
Cojanovic
Cojanovic's picture
Offline
Registrovan dana: 04/10/2018
Poruke:

Kupio sam letos tri Veluxova krovna prozora koja je ugradio ovlasteni majstor.
Prozori su velicine 118 x 60 cm. i sasttoje se od tri sloja stakla i dva medjuvazdusna prostora.
nakon ugradbe sam primetio da je temperatura u unutrasnjosti objekta ispod prozora izuzetno velika , na udaljenosti od oko 15 cm. ispod prozora imam osecaj kada prinesem ruku kao da je ukljucena grejalica. Plasim se da ovde nesto nije u redu pa molim sve koji mi mogu dati savet ili odgovor sta da uradim da mi to saopste.
hvala mnogo

Lazo Cojanovic

Astrea
Astrea's picture
Offline
Registrovan dana: 25/04/2010
Poruke:

Ne bih baš da stajem na muku ali dati pare za tri krovna prozora a prethodno se ne raspitati šta su oni ustvari je preterana hrabrost da baš ne upotrebim drugu reč ... Jedini način za sprečavanje isijavanja toplote tj. vreline u prostoriju je postavljanje neke zasene ali sa spoljne strane prozora. Bilo šta sa unutrašnje strane je bez ikakvog efekta.. Dalje, nije pitanje da li će da procuri krovni prozor već je samo pitanje kada će da procuri. Najbolji krovni prozor je vertikalni prozor (badža)!

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari

sculptor
sculptor's picture
Online
Registrovan dana: 24/04/2017
Poruke:

Da bi smanjili uticaj suncevih zraka mozete i da zalepite Stopsol foliju na staklo prozora http://www.solarm.co.rs/klima-uv-stopsol-folije-leto-zima

Tko leti, vrijedi, tko vrijedi, leti, tko ne leti, ne vrijedi.

laznen
laznen's picture
Offline
Registrovan dana: 14/11/2016
Poruke:

Astrea, badža ne može da procuri? Ne mislim na prozor nego recimo spoj badže i krova? Ako krovni prozor procuri obično to ne bude na samom prozoru već na opšivci.