Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

Prosiravanje radnog stola?

5 poruka / 0 new
Poslednja poruka
mladenrad
mladenrad's picture
Offline
Registrovan dana: 31/08/2011
Poruke:

Student sam i zivim u stanu u kome imam relativno mali radni sto.Na njemu mi stoji monitor od racunara i nemam mesta za ucenje (knjige,sveske...). Pada mi na pamet da kupim neku ivericu i da nalepim preko postojece povrsine i time povecam povrsinu. Nemam nikakvog iskustva s takvim stvarima pa rekoh da pitam vas pre nego sto upropastim sto. Da li mislite da je to izvodljivo i koji biste mi materijal preporucili da to uradim (iverica,lepak....)?

mladenrad
mladenrad's picture
Offline
Registrovan dana: 31/08/2011
Poruke:

E da dimenzije stola su 100 x 70cm ,a ja bi ga prosirio na 150x100cm

peca
peca's picture
Offline
Registrovan dana: 17/01/2008
Poruke:

Iverica je najzahvalnija za taj poduhvat nije skupa a iseku ti je drugi na traženu meru, najlakše je da je prišrafiš odozdo kroz postojeću ploču, takođe možeš i uz pomoć nekih nosača i L profila da dodaš nastavak stola uz postojeću radnu ploču tako da kupuješ manje iverice a možeš i na šarke da napraviš sklopive produžetke.
A 1x1.5 ti je bogami poveći radni sto, to ti je ko klasični trpezarijski sto za ručavanje, razmisli i o kupovini nekog stola samo za računar ima ih po sniženjima za 1500-2500 din, toliko bi te izašla i prepravka postojećeg a s njim bi zauzeo celu sobu, a dva možeš lakše da rasporediš.

mladenrad
mladenrad's picture
Offline
Registrovan dana: 31/08/2011
Poruke:

Pa sad,ja sam vise za to da imam jedan veliki sto,nego dva manja. Mislio sam da je usrafim nekim vinklama na staru plocu sa strane i novu odozdo,ali nisam siguran da li nece da se deformise jer ce da viri sa strana po 25cm.
Hvala na brom odgovoru,znam da pitam bezveze, ali ne znam kako se ponasa ta iverica,pa pitam vas racunam da znate vise o tome

zvukoljub
zvukoljub's picture
Offline
Moderator
Registrovan dana: 05/09/2007
Poruke:

Iverica nije nikakav materijal, to je najobičniji otpad, da ne kažem djubre, ali se eto neko setio da to presuje, malo nalepi ukrasnu foliju i ubedju nas da je to dobro za nameštaj.

Без алата нема заната, a без знања ни најбољи алат неће помоћи..