Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

Veš mašina Candy CE 435

5 poruka / 0 new
Poslednja poruka
Goran Pavlovic
Goran Pavlovic's picture
Offline
Registrovan dana: 01/06/2012
Poruke:

Mašina, nakon prijema vode i početka rada, prelazi iz operacije u operaciju, bez izbacivanja vode. Ne radi ni centrifuga. Da li neko zna o čemu se ovde radi? Da nije u kvaru programator i kako je mašina stara 13 godina ima li negde da se nabavi? Da li mogu da se ugrade programator nekih novijihi novijih modela i kojih? Hvala unapred

FMJ
FMJ's picture
Offline
Registrovan dana: 18/11/2011
Poruke:

Prvo proveri pumpu, možda je samo zapušen taložnik ili zaglavljena pumpa. Može biti da je i starija mašina no nije važno. Delova ima i nisu skupi. Programator 99.5% nije u kvaru a da jeste morao bi istim da se zameni.

Goran Pavlovic
Goran Pavlovic's picture
Offline
Registrovan dana: 01/06/2012
Poruke:

Hvala Vam puno. Izvinite sto Vam nisam odmah odgovorio, jer sam mislio da ce me porukom obavestiti da je neko odgovorio na moje pitanje. Ovako, dok sam nasao lozinku i ulogovao se, potrajalo je. U svakom slucaju Vam se zahvaljujem. Puno ste mi pomogli. Srdacno Vas pozdravljam!

FMJ
FMJ's picture
Offline
Registrovan dana: 18/11/2011
Poruke:

Nema na čemu. Drago mi je da sam Vam pomogao. Nadam se da nije bilo teško. To je solidna mašina i služiće Vas još dugo. Negujte je i neće biti većih kvarova.
Srdačno i ja Vas pozdravljam.

vcotra
vcotra's picture
Offline
Registrovan dana: 24/05/2015
Poruke:

Otkačila se buksna sa programatora, u koju se stiču dve roze žice, jedna ide na pumpu za izbacivanje vode, a druga na ventil za prijem vode. Ako neko zna gde se buksna povezuje na programator, bio bih mu jako zahvalan na toj informaciji.
Hvala unapred!
Pozdrav!
CCV