Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

Portal za sve ljubitelje majstorija, ručnih radova i ljude spretnih ruku. Ovde možete razmeniti iskustva, znanja i podatke o sitnim ili krupnim majstorskim radovima, u kući na radnom mestu, u bašti i i naučiti neku novu veštinu i pomoći vašem usavršavanju, a znanje i iskustvo doprineti bogatstvu ovog foruma.

Želimo Vam puno mašte i ugodan boravak na našem portalu.

O portalu

Portal SamSvojMajstor je on-line prostor za sve ljubitelje majstorija, ručnih radova i ljude spretnih ruku, kao i onih koji se majstorijama bave profesionalno. Ovde možete razmeniti iskustva, saznanja i podatke o sitnim ili krupnim majstorskim radovima, u kući, na radnom mestu, u bašti i naučiti neku novu veštinu koja će pomoći vašem usavršavanju, a vaše znanje i iskustvo doprineti bogatstvu ovog portala.

Statistika posećenosti

Portal konstantno beleži rast posetilaca i registrovanih korisnika. Portal je u periodu od 12. avgusta do 11. septembra 2013. posetilo 346.196 posetilaca i 242.855 jedinstvenih posetilaca koji pregledaju oko 694.320 strana. Šaljite nam mail za aktuelnu mesečnu statistiku.

Kontakt

Za sva pitanja u vezi sa reklamiranjem (cene, format, trajanje reklama), kao i svim tehničkim pitanjima na ovom portalu molimo Vas da kontaktirate dole navedenu osobu.

Vladimir Ranđelović
Telefon: 061/274-1071
E-mail: info@samsvojmajstor.com

Ako bi ste želeli da se Vaš rad vidi kroz albume ili da poboljšate poziciju vašeg portala ili brenda na raznim pretraživačima (Google, Yahoo...itd.) preporučujemo oglašavanje na našem portalu, jer veza sa našim portalom povećava i Vaš rejting.

Podrška

Potpunu tehničku podrušku, strategiju razvoja, kao i sva prava zadržava portal www.samsvojmajstor.com