Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra Prijava
www.samsvojmajstor.com logo

• Naslovna
  • Forumi
  • Albumi
  • Majstori

Najpopularnije danas

TA peći - najčešća pitanj...
Grejanje na pelet
Popravka veš mašine-savet...
Veš mašine Gorenje

Poslednje teme na forumu

Obrada nejednake gradje
Šta rastvara vosak ?
Fert i plafonske garnisne
Zidni radni sto

Forum

• Aktivne teme
  • Neodgovorene teme
  • Napredna pretraga

Naslovna » Forums » Uradi sam » Kućna tehnika

gorenje B7480E ugradna rerna, sat ne radi

5 poruka / 0 new
Login or register to post comments
Poslednja poruka
Sat, 31/01/2015 - 09:31
gorenje B7480E ugradna rerna, sat ne radi
Alexkosic
Alexkosic's picture
Registrovan dana: 31/01/2015
Rerna je prestala da radi, majstor koji je juče ustanovio kvar, rekao mi je da se pokvario programator sa satom,i da će mi direktno prevezati rernu, tako da će ona raditi bez sata.Kada sam rernu probao, u toku pečenja je programator zapištao, pojavila su se slova, podesio sam sat.Jutos sam nazvao majstora da kažem da je programator sa satom oživeo, ali mi je rečeno da je to zato što je otkačen od nečega, iako mi je juče rekao da struja ne ide preko njega.

Molim vas za savet, jer mi se nesto ne uklapa u celoj priči. Da li je moguće da se programator resetuje ili reprogamira bez zamene jer očigledno radi. Nemam poverenja u ovog majstora da će umeti da zameni programator sve i da naručim novi.

• Login or register to post comments
  • 3936 prikaza
  • Za printanjeZa printanje
Tags:
  • Kućna tehnika
Sat, 31/01/2015 - 15:02
Ако се нема поверења у
zvukoljub
zvukoljub's picture
Moderator
Registrovan dana: 05/09/2007
Ако се нема поверења у мајстора онда је најсигурније позвати мајстора из овлашћеног сервиса за Горење уређаје, ако ништа друго бар ћете имати гаранцију за изведене радове и уграђене делове.

Без алата нема заната, a без знања ни најбољи алат неће помоћи..

Sat, 31/01/2015 - 23:39
sigurno
dragan3203
dragan3203's picture
Registrovan dana: 04/04/2013
Moguće da ne radi deo koji uključuje potrošač a ostatak sata radi. Zujalica spada pod ostatak sata. Uostalom kako ste ustanovili da prvo imate poverenja u majstora pa onda nemate?! Da li je niža cena bila odlučujuća?
Ako je uređaj nov u garanciji (ili želite najkvalifikovanije) jedino fabrički ovlašćen serviser => mada je i njegova garancija 6 meseci.
.... koliko vozača vozi auto na popravku u fabrički servis? a znaju gde je i znaju da uglavnom nema nemogućeg kvara...

Sun, 01/02/2015 - 12:02
Majstor jeste iz ovlašćenog
Alexkosic
Alexkosic's picture
Registrovan dana: 31/01/2015
Majstor jeste iz ovlašćenog servisa.U toku evidentiranja kvara, da tako kažem, zvao je nekog kolegu da se konsultuje, ali pošto je mlad, pretpostavljam da je u redu da se posavetuje, i sam je predložio premošćavanje programatora.To i jeste prva stvar koja nije bila onakva kako je on opisao da će biti.Da ne ponavljam priču, očigledno da programator dobija struju.
Rerna nije u garanciji, a novi deo kako su mi rekli košta 14000, tako da mi ne odgovara ta opcija.Ponadao sam se da je neko sa foruma imao iskustva oko ovakvog kvara.
Hvala svakako.

Sun, 01/02/2015 - 23:48
ili
dragan3203
dragan3203's picture
Registrovan dana: 04/04/2013
gorenje ne podržava snalaženja nego samo 100% popravku (kao i svi drugi fabrički servisi), tako da je "ovako je kako je"
pozdrav