Prebacivanje je loše izvedeno odnosno braon iz napojnog voda je stavljena na plavu u priključnoj klemni na šporetu, ali nisam ništa dirao jer je do sada sve funkcionisalo. Da li imaš još neku ideju osim napojnog kabla?
Problem sa šporetom FOX FS 6604
Da li si pravino postavio mostove na priključnici?
Za početak da te pitam da li imaš šemu tog šporeta. Mostovi su ok nisam ih ja postavljao ali prate plave i braon provodnike na šporetu a žuto zelena je posebno. Imam utisak da su se negde spojile nula i zemlja, šta misliš gde bih još mogao da to pogledam osim u napojnom kablu.
Kao prvo,na monofaznom šporetu i ne znaš šta je nula a šta faza jer ne znaš kako će se utikač okrenuti pri uključivanju(a nije ni bitno ako je sve dobro povezano)
Kao drugo otkud znaš da su mostovi dobro stavljeni,ja bi to ipak proverio.
Kao treće,nemam šemu a ne bi ti mnogo ni pomogla.Šporet se sastoji iz nekoliko ringli (koje su maltene zasebne celine u sprezi s grebenastim prekidačima)i rerne.Ja to proveravam onako kako sam ti i savetovao-od ulaza i polako peške,žicu po žicu jer sa šporetom se nije igrati :nono
Pa prvo proveri nazad na priključnici to prebacivanje sa trofaznog na monofazni priključak da li je dobro odrađeno,kao i sam napojni kabl.
Ve-ka majstor, popravlja sve osim karaktera-nema delova(Ve-ka nije kvalifikacija nego skraćeno ime)
https://www.facebook.com/cepacizadrva1/