Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra Prijava
www.samsvojmajstor.com logo

• Naslovna
  • Forumi
  • Albumi
  • Majstori

Najpopularnije danas

TA peći - najčešća pitanj...
Grejanje na pelet
Popravka veš mašine-savet...
Veš mašine Gorenje

Poslednje teme na forumu

Osnovno pitanje o prekida...
Masine za mlevenje mesa
Hidroizolacija poda do te...
Kalup za stubni temelj?

Forum

• Aktivne teme
  • Neodgovorene teme
  • Napredna pretraga

Naslovna » Forums » Uradi sam » Sam svoj majstor

siemens siwaterhm 7400 iq series

2 poruka / 0 new
Login or register to post comments
Poslednja poruka
Mon, 08/09/2014 - 16:28
siemens siwaterhm 7400 iq series
ado123456
ado123456's picture
Registrovan dana: 08/09/2014
imam suslilicu za ves simens nece da radi nista samo sijalica radi display neradi provjerio sam bravicu radi provjerio sam kablo do bravice od bravice do programatora elektronike i dotle radi ima termosonda i ona radi ima 10 khom imaju dvije elektonske ploce jedna je na display vizuelno kad pogledam nema nikakvi izgleda da je izgorila ili je kablo gdje u dzeku lose spojen slab spoj svi su spojevi uredni i kablovi eh na ovoj drugoj ploci programator imam triac koji je u redu imam 5 relejcica koji su u redu 12v istosmjeno samo po jedan radni kontakt i to je u redu ima trafo 220v 13v i to je uredu
ploca izgleda nova nije nigdje izgoruili ili lose veze da su gledo sam grijac termostat i i i sensor kog grijaca sto bude on je ako se uzari malo vise gasi grijac ili ga pali i to je uredu omskim sve sam mjerio
motor turbuna uredu pumpa uredu ciste creva pouda filteri sve je ok al kad ustekam u uticnicu kablo samo mi sijalica gori u bubnju od susilice mogu je palit gasit ono nista vise neradi unapred hvala pomagajte

• Login or register to post comments
  • 848 prikaza
  • Za printanjeZa printanje
Tags:
  • Sam svoj majstor
Mon, 08/09/2014 - 23:38
resio sam majstori trafo na
ado123456
ado123456's picture
Registrovan dana: 08/09/2014
resio sam majstori trafo na programatoru izgorio primar pa sam naso neki trafo 220v naizmjenicno .. 12v istosmjerno a bila je sa trafo izgorenog 13 v istosmjerno pa sam gas poletovo iradi , i pukla odlazna zica sa mirnog kontakta releja 12v eto majstoori resio sam oovaj problem ako kome bude moglo pomoc sta dobro je hvala unapred......

• Login or register to post comments