Pozdrav svima,nov sam na ovaj forum,zainteresovan sam za greenje na pelet.Momentalno se grejem sa klimom ali hocu da malo prosirim greenje pa razmislam za parno sa peleti.inace zivim vo skopje,kuca so pvc stolarija,tavan trska izolaovan so staklenom vunom,sidovi blok 25 sa obicnov fasadom bez stiropora.grejalo bi se nekih 65-70m2,gledao sam neki pecki ali mnogo mi preporucuju tremoflux interio 14.Vase mislenjee bi dobro doslo dali je ta pecka dobra ili neka druga i koja bi otprilike bi bila potrosnja,znam da nemoze tacno da se kaze.
Pozdrav, nov sam ovde a tema je zanimljiva a i razmena iskustva sa peletom mi je ok. Interesuju me misljenja nekoga od Vas posto je prva sezona grejanja na pelet... Za celu sezonu koja evo jos uvek traje potrosicu negde oko 6.5t peleta... Grejem kvadraturu od otprilike 150kvm ili ako je lakse u radu imam 9 radijatora i jedan susac. Radijatori su liveni, crne cevi i svaki radijator imam minimum 20 rebara, neki i vise,kotao je Termomont Tzk 26kv.Da li je potrosnja peleta realna?