Pozdrav.Nov sam na forumu,pa ne zamerite ako sam na pogresno mesto postavio post.Imao bi jedno pitanje ,u vezi kotla kepo 25kw.Ovo mi je prva sezona grejanja sa ovim kotlom.Ono sto mi se cesce desava u poslednje vreme je greska u komunikaciji rs485.Kotao redovno cistim,ja licno.Al uopste ne mogu da nadjem gde pise nesto vise o ovoj gresci? Sta je razlog? Jer kao sinic npr,desilo mi se oko 12h nocu,da je doslo do greske i celu noc je stajalo tako,iako je na termostatu stajalo paljenje kotla .Tek jutros kada sam krenuo na posao,odblokirao sam na displeju.Ako moze mala pomoc.Hvala.
@jopopo, Zašto grejati od mogićih 120m2 samo 80-90.Dobra izolacije spolja i onda i ono što se negreje bude zagrejano indiretno.Samo je privid da se ne greje ali taj prostor oduzima energiju od susedne prostorije.Neće tu nešto da se uštedi,samo na komociji.
Kad počinješ od nule imaš šansu da to projektuješ kamatno.Sve sadašnje greške manjkavosti ćeš platiti kasnije sa kamatom.5cm debljine stiropora fasade je 50%(lupam) gubitaka a cenovno je mala razlika!Ne cepidlači!!!