Pozdrav svima, evo jedan moj problem, tice se ves masine zanussi FA 832, naime masina ne vrti bubanj u nijednom programu, niti centrifugu. Radila je tj. prala je na 90 beli ves i od jedanput stala i nije htela vise da vrti. Culo se samo "cak" i to je to. Otvarao sam je dva puta a posto sam laik za ves masine slabo se u sta tu razumem. Dosta sam citao ovde po forumu o tome, ne samo ovde nego i na netu inace, sta bi moglo da bude. Da nije remen, kais, pumpa, motor, kondezator, filter. Sve sam to iscackao koliko umem. Znaci slabo. I kada stavim na centrifugu cuje se samo motor od pumpe za vodu i nista vise. Vrteo sam bubanj rukom nece. Skinuo kais pa vratio, nece. Iscackao kontakte na kondezatoru ni to nije urodilo plodom. Ima li neko da mi pomogne da mi kaze sta i kako da pogledam posto ne znam kako da vidim da li je motor sem da ga skinem i probam na struju direktno, a to mi je malo komplikovano. Ne znam da li ima neke veze ako je kais malo labav ali opet bi motor dole vrteo. Slike su dole pa pogledajte, hvala unapred.
Skoro da sam ubeđen u jednu a možda i dve stvari.Prvo; ova mašina nema kondenzator a drugo;da su se potrošile četkice na motoru i da je to sav-jedini kvar.Volio bih čuti povratnu informaciju koja će možda nekom drugom pomoći pa makar ja ne bio u pravu...
Ve-ka majstor, popravlja sve osim karaktera-nema delova(Ve-ka nije kvalifikacija nego skraćeno ime)
https://www.facebook.com/cepacizadrva1/ [10]