Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra Prijava
www.samsvojmajstor.com logo

• Naslovna
  • Forumi
  • Albumi
  • Majstori

Najpopularnije danas

TA peći - najčešća pitanj...
Grejanje na pelet
Popravka veš mašine-savet...
Veš mašine Gorenje

Poslednje teme na forumu

Alat za secenje behatona
Obrada nejednake gradje
Šta rastvara vosak ?
Fert i plafonske garnisne

Forum

• Aktivne teme
  • Neodgovorene teme
  • Napredna pretraga

Naslovna » Forums » Uradi sam » Kućna tehnika

Gorenje WA 61061 problemi

2 poruka / 0 new
Login or register to post comments
Poslednja poruka
Sun, 17/06/2012 - 14:49
Gorenje WA 61061 problemi
majstorskopivo
majstorskopivo's picture
Registrovan dana: 17/06/2012
Model masine je Gorenje WA61061,

Masina uzme vodu i pocne da radi...
ali u toku pranja jednostavno prestane da pere, odma zatim zelena i oranz lampica krecu da blinkaju... blinkaju nekoliko puta pa se ugase i tako u krug...
Desava se nekad (ali retko) da masina naglo trzne i malo poskoci (mrdne se par santimetara sa mesta...) posle toga uglavnom nastavi da pere, dok joj se nedesi da stane i zablinkaju lampice...

Primetio sam da skoro uvek pre blinkanja lampica masina ima neku proceduru izbacivanja (cedjenja) vode, a da pri tom nije zavrsio program...
nekada se ranije a nekada kasnije pojavi ovaj problem sa prekidom... potpuno sam zbunjen...

Posto majstori iz Gorenje servisa nisu uspeli da mi rese ovaj problem, nisu mi cak ni rekli sta da radim... a uredno su dolazili po pozivu...
ja sam pre par meseci resio i sam izvadio programator... poskdao sve kablove i kontakte, cak i sa motora...
A zatim sam sve vratio, da bi masina desetak pranja radila kako treba, a onda je pocela opet sa istim problemom, prekine i blinkaju lampice...

Ja sam ovako laicki poceo da sumnjam da u toki pranja dodje do prekida kontakta, pa se programator zbuni, nisam majstor pa samo nagadjam...

Ima li neko da zna bar sta sve moze da bude???

Unapred HVALA!

• Login or register to post comments
  • 14014 prikaza
  • Za printanjeZa printanje
Tags:
  • Kućna tehnika
Fri, 10/08/2012 - 21:16
Jesi li možda zapazio da li
homoljac
homoljac's picture
Registrovan dana: 10/08/2012
Jesi li možda zapazio da li su majstori odradili test program na mašini? Pritisneš oba dugmeta u isto vreme (Play tj.start dugme i Stop) zadržih ih pritisnute i okreneš programator u levo - na cetrifugu, zatim pustiš dugmiće. Mašina bi tada trebala da odradi test svih uređaja (bravice,el.ventila,motora,grejača,pumpe...) ,nakon završetka testa ,ako je sve u redu samo lampica za Power će svetleti , ako nešto ne valja obe lampice će blinkati. Jako je važno da zapamtiš (izbrojiš) koliko puta su blinkale. Pa nakon toga da vidimo dalje.

Niko se naučen nije rodio

• Login or register to post comments