Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra Prijava
www.samsvojmajstor.com logo

• Naslovna
  • Forumi
  • Albumi
  • Majstori

Najpopularnije danas

TA peći - najčešća pitanj...
Grejanje na pelet
Popravka veš mašine-savet...
Veš mašine Gorenje

Poslednje teme na forumu

Bušenje otvora za garažna...
Razvod Pert Al ili bakar,...
Цев кишне канализације цу...
Izbor stiropora

Forum

• Aktivne teme
  • Neodgovorene teme
  • Napredna pretraga

Naslovna » Forums » Uradi sam » Popravka automobila

Bosch pumpa - Peugoet 306, 1.9D, 2000g - problem

3 poruka / 0 new
Login or register to post comments
Poslednja poruka
Sun, 19/02/2012 - 23:48
Bosh pumpa
inspektor
inspektor's picture
Registrovan dana: 16/01/2012
Imao slican problem,ali na vw pasat-u. Otisao ti je dihtung (tacno koji to ne znam). Vjerovatno ti je zbog toga nafta vracena u rezervoar, ili je iscurela, i bosh pumpa ostala bez goriva. Pogotovo ako ti je bio parkiran na nagibu nekom. Dihtovanje pumpe je oko 20 eura, ako ti skidas pumpu, inace oko 35 eura sa skidanjem pumpe. Reglaza pumpe je 70 eura (+ 15 skidanje pumpe). Ako do sad nisi imao preoblema sa pumpom, ne daj da ti je diraju, samo je predihtuj i vozi. Dobijas i garanciju, minimum godinu dana.

• Login or register to post comments
Mon, 20/02/2012 - 00:07
Bosh pumpa
milenkomudri
milenkomudri's picture
Registrovan dana: 19/02/2012
inspektor wrote:
Imao slican problem,ali na vw pasat-u. Otisao ti je dihtung (tacno koji to ne znam). Vjerovatno ti je zbog toga nafta vracena u rezervoar, ili je iscurela, i bosh pumpa ostala bez goriva. Pogotovo ako ti je bio parkiran na nagibu nekom. Dihtovanje pumpe je oko 20 eura, ako ti skidas pumpu, inace oko 35 eura sa skidanjem pumpe. Reglaza pumpe je 70 eura (+ 15 skidanje pumpe). Ako do sad nisi imao preoblema sa pumpom, ne daj da ti je diraju, samo je predihtuj i vozi. Dobijas i garanciju, minimum godinu dana.

Hvala na odgovoru.

• Login or register to post comments