Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

Molba forumašima ( upišite lokaciju)

12 poruka / 0 new
Poslednja poruka
ratko
ratko's picture
Offline
Moderator
Registrovan dana: 15/04/2007
Poruke:

Zamolio bi sve forumaše koji nisu otkrili svoju lokaciju da to urade . Na taj način lakše je doći do dobrih informacije na temu gde se ima šta kupiti , ludo je postaviti pitanje gde ima da se kupi (na primer... ) Ako ja neznam odakle ste . Zamislite samo da vam počne deliti adrese Frau (u Kanadi) .

Ja ne vidim ni jedan razlog da krijete lokaciju , ovo je forum ozbiljnih , pametnih i vrednih ljudi koji vas neće vređati zbog vašeg mesta ili države , A ako se to ipak i desi molim vas kontaktirajte me pa će mo takve pojedince obrisati.

Pozdrav svim forumašima , puno uspeha u radu .

anceance
anceance's picture
Offline
Registrovan dana: 14/07/2007
Poruke:

Bravo,ratko,potpuno si upravu!!!Nismo mi na sajtu zbog vredjanja tudje nacionalnosti i drzava,vec zbog nasih ideja i kreativnosti!!!
A i sa otkrivanjem lokacije,lakse cemo doci do odredjenih informacija!

Zlatan
Zlatan's picture
Offline
Registrovan dana: 13/05/2007
Poruke:

U principu izbjegavam da odgovorim na poruku ako nema lokacije pa kad se prijavi onda se i javim

akijana
akijana's picture
Offline
Registrovan dana: 30/05/2008
Poruke:

Mozda malo kasno, zasto prosto ne stavite pod "obavezno" da se upise lokacija? I ja smatram da je vazna.

zr "Akijana", peskiranje predmeta od stakla
064/116-83-72

Zlatan
Zlatan's picture
Offline
Registrovan dana: 13/05/2007
Poruke:

Akijana je u pravu,ja inače radim na dosta foruma i to je stvar onoga ko pravi forum i kod registracije nek polje pod obavezno bude lokacija ili nema registracije

creatino
creatino's picture
Offline
Registrovan dana: 03/09/2008
Poruke:

Kako ne bih bespotrebno otvarao novu temu..,cijenim da bih svoju molbu-kolegama forumasima mogao napisati na ovoj Ratkovoj temi mada nije u pitanju lokacija- bar ne u smislu u kojem je dosad tekao tok ove prepiske.U pitanju je lokacija postova koje ostavljate.

Dakle,molio bih sve forumase (urednike valjda ne moram) da na zadate teme daju iskljucivo konkretne prijedloge, adrese i telefone koje mogu pomoci unesrecenoj osobi koja u moru bezveznih komentara..,trazi zrno znanja koje bi mu bilo od koristi...

Sve ostale sentimentalnosti ka necijim idejama i radovima ostaviti za teme koje je sveti Markus i namjenio za to...Lepo imate temu DRUZENJE I MAJSTORSKO KAFANCE pa se tamo divite,razmenjujte komplimente,lizite i ulizujte.., ili pak svađajte,pljujte,udarajte,grebite i Laughing out loud (mal ne napisah jos ono nesto-cisto da se rimuje) Laughing out loud
Imamo i minichat.., a o p.p. da i ne govorimo. Ja licno pristajem, da se obrisu sve poruke koje sam napisao, a nisu bas bile od koristi...Od sada cu koristiti kafanu ili nesto sto vec pomenuh malocas i nadam se da cemo svi biti dobri gosti kafane jer ako pretjeramo - Sv.Markus bi mogao da dune i oduva nam sva baljezganja i tamo stavi onaj njegov katanac.
Eto, ja javno pristadoh i obecah, nisam valjda jedini :tup ?!

bosch-ke
bosch-ke's picture
Offline
Registrovan dana: 22/10/2008
Poruke:

Zemo šta se tebi desilo.Ko te dirao,sam' meni reci.
Ajd,ja nemam ništa protiv toga.Što se mene tiče,može ko kod šta hoće da briše.Samo jedna,stvar,kako će neko da ocijeni,nešto ako nije stručan za to.
Može da njemu to izgleda,Kao budaleština.A možda nije,možda je nešto napisano i između redova,što ko god je stručan za nešto,može da protumači šta piše.Ovaj sajt, ja mislim da ne bi trebalo samo da služi kao
neka ustanova za pomoć.Jako je lijepo prokomentarisati nešto
na neku određenu temu.Mislim razmijeniti nekakvo iskustvo u nekom poslu.
Pa mislim da previše,ne treba da se ograničava na to telefon i šta ja znam šta.Rekoh da mi ne smeta, da se briše, ako treba, sve što je napisano.
Ali nekada nekom i nekakav komentar,koji nekome djeluje kao nekakva zajebancije ,može nekome da pomogne.
Takođe možete da počnete i od mene,što se tiče brisanja.
Ali ako će te da brišete nekome postove,a nekome ne,onda nemojte to ni da počinjete.Što hoću da kažem,da se ne gleda ko je ko i šta na forumu.
Nego ako nema veze sa temom,da se briše.
A sad opet se ponavljamo,ako neko postavi nekakav rad,još ako ga je uradio pomoću savjeta od raznih majstora sa ovog sajta.
Taj svakako zaslužuje,ako je uradio sve kako treba,svaku pohvalu.
Mislim da bi bilo bezveze da neko postavi rad,a da ga niko ne prokomentariše.Ili još bezveznije će biti ako se radovi postave na jedno mjesto,a da se komentariše na drugom mjestu.
Kako god,meni je svejedno šta će te da radite.
Za to sam da se napravi još bolji sajt,pa prema tome ,malo više radite,a manje pričajte.Već duže vreme se samo priča na ovu temu ali se ništa ne radi.

ratko
ratko's picture
Offline
Moderator
Registrovan dana: 15/04/2007
Poruke:

Oboje ste u pravu ali netreba preterivati . Neke su se teme svele samo na pohvale . Drugo da se zna ja postove koji nemaju nikakvu savetnu vrednost posle određenog vremena brišem bez pardona . Ali imajte malo razumevanja treba sve pročitati i pregledati .

Ali bi mi jako puno pomogli svi forumaši kada bi znali šta i gde otvaraju kao novu temu , a još ako ne dupliraju teme to bi mi pomoglo sto posto .

lahesa
lahesa's picture
Offline
Registrovan dana: 21/03/2009
Poruke:

Ja se slažem sa vama da treba upisati lokaciju i želim da je upišem ali sam nova i još nisam ukapirala kako da je upišem u nalog.Samo sam avatar uspela da ubacim.Evo sad lutam ovde i tražim neko uputstvo da to uradim

anemona
anemona's picture
Offline
Registrovan dana: 26/10/2007
Poruke:

Moj nalog (glavni meni sa leve strane) - informacije o mom profilu (sa leve strane) - imas polje moja lokacija Smile
Pozdrav i dobrodosla Smile

lahesa
lahesa's picture
Offline
Registrovan dana: 21/03/2009
Poruke:

Hvala.Ali evo ja bila nestrpljiva ( čitaj :tup )i radoznala pa sam i sama pronašla.Upisala lokaciju,interesovanja i potpis :+ i sada sam :jump2:
Kad nešto zagusti zvaću te :mrgreen:

anemona
anemona's picture
Offline
Registrovan dana: 26/10/2007
Poruke:

Naravno, ako zagusti tu sam :bal: