Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

Izbor grejanja u 30 m2

5 poruka / 0 new
Poslednja poruka
AjdukV
AjdukV's picture
Offline
Registrovan dana: 17/07/2010
Poruke:

Pozdrav svima,
imam 30-ak m2 i razmisljam sa cime bih se grejao ove zime! Iscitao sam na forumu o raznim vrstama grejanja ali nisam nesto video da se izdvaja neki uredjaj posebno jer svako ima neka svoja iskustva i uredjaje sa kojima je zadovljona ili nije zadovoljan. Napomenuo bih da u obzir dolaze uredjaji tipa uljani radijatori, francuski, norveski, niski, ili vec slicni radijatori, i sl. Zanimam me cena tih uredjaja i sta vi preporucujute kao dobar izbor?
Pozdrav

DusanSd
DusanSd's picture
Offline
Registrovan dana: 14/06/2011
Poruke:

Ja sam pre 5 dana kupio francuske radijatore. Dnevna soba mi je 26 kvadrata. Ukljucio sam jedan od 2kw. Dobro greje, mada dok ne dodje mraz ne moze se dati neki konkretan zakljucak (a i dok ne dodje racun Smile). Za tu sobu sam kupio jos jedan od 1.5 kw, ali ga necu ukljucivati dok ne bude potrebe (potajno se nadam da nece biti potrebe jer imam dobru izolaciju). Ovaj od 2 kw je 12600, a od 1.5kw je 11000.

AjdukV
AjdukV's picture
Offline
Registrovan dana: 17/07/2010
Poruke:

a gde si ih kupio?

zvukoljub
zvukoljub's picture
Offline
Moderator
Registrovan dana: 05/09/2007
Poruke:

Ja sam svojevremeno, stan od 30 kvadrata grejao termoakumulacionom peći od 3.5 kilovata i to bez problema.Čak je i cena za utrošenu energiju bila prihvatljiva, a napravio sam automatiku da se puni kad je jeftina struja, s tim da se po želji može uključiti i u drugo vreme.

Без алата нема заната, a без знања ни најбољи алат неће помоћи..

DusanSd
DusanSd's picture
Offline
Registrovan dana: 14/06/2011
Poruke:

Narucio iz firme elmark iz Beograda. Oni su distributeri i uvoznici francuskih radijatora.