Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

Potrebna pomoc - Akrilni dekorativni malteri...

3 poruka / 0 new
Poslednja poruka
vladavlada
vladavlada's picture
Offline
Registrovan dana: 09/03/2011
Poruke:

Pozdrav Svima,

imam jedno poprilicno neuobicajeno pitanje za ovaj forum i vasa pomoc mi je jako, jako potrebna.
Naime, ja sam graficki dizajner, i firma koja se bavi proizvodnjom akrilnih dekorativnih maltera me je unajmila da im dizajniram dva novinska oglasa/bilborda za njihov proizvod.
Posto se nikada ranije nisam sretao sa ovom vrstom delatnosti a od klijenta nisam dobio dovoljno upotrebljivih informacija, ovaj posao je postao veoma komplikovan za realizaciju.
Ono sto sam do sada uspeo da zakljucim je da se ova kategorija proizvoda kupuje iskljucivo po preporuci majstora tj. vas pa bi i sama graficka resenja trebalo da se obracaju vama kao primarnoj ciljnoj grupi.
Zbog toga sam zeleo da vas pitam sledece:

1. Sta bi trebalo da sadrze graficka resenja/oglasi iz ove kategorije proizvoda da bi bi efikasni tj. da bi vama kao profesionalcima iz ove oblasti privukli paznju.
Sta biste vi voleli da vidite na oglasu, koje simbole konkretno: ekologiju, zastitu, trajanje... Sta vama uliva poverenje?

2. Koje proizvodjace/brendove zavrsnih maltera vi obicno preporucujete svojim klijentima, na cemu bazirate svoju odluku i sta vam je najbitnije kod ove grupe proizvoda?

Zamolio bih vas da mi pomognete svojim komentarima, sugestijama i predlozima. Ukoliko imate neko resenje koje se vama dopada bilo bi super da mi pokazete. Sve je dobrodoslo.
Verujem da je vecini ova moja molba krajnje neobicna, mozda i gore od toga:) ali to je moj posao:)

Na zalost zbog poverljivosti informacija ne mogu jos uvek da vam otkrijem o kom proizvodjacu se radi, ali po cim projekat bude gotov, obecavam da cu vas obavestiti bez obzira na ishod.
Hvala unapred na odgovorima.
Pozdrav,
Vlada

tenzor
tenzor's picture
Offline
Moderator
Registrovan dana: 01/11/2008
Poruke:

Mozda i gresim ali mi ovo najvise lici na ispitivanje trzista .

izotop
izotop's picture
Offline
Registrovan dana: 01/03/2010
Poruke:

Ti i Mi...na suprotnim smo stranama.....
Nama kao majstorima ,jedini razlog da ponovo otvorimo kantu kvalitetnog materjala je pređašnje pozitivno iskustvo sa istim tim materjalom.

Marktinški potez bilo kog oblika ,nema koristi prema znalcima ako nije potkrepljen u praksi.Prema tome,ciljna grupa kojoj se obraćaš mora biti određena kvalitetom proizvoda koji se reklamira.

Za improvizacije...nema garancije !!!