Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

Konkurs za Japanizam Artist Alley 2011

2 poruka / 0 new
Poslednja poruka
Cayca
Cayca's picture
Offline
Registrovan dana: 11/07/2008
Poruke:

Festival japanske pop-kulture “Japanizam 2011” objavljuje konkurs za učešće u prodajnoj izložbi pod nazivom “Japanizam Artist Alley”

Artist Alley je naziv za prodajne izložbe umetničkih radova, i obično je sastavni deo festivala japanske popularne kulture u celom svetu. Umetnicima se pruža prilika da svoje umetničke radove u manga stilu prodaju zainteresovanoj publici. Pored crteža,knjiga, stripova, slika i postera, nisu isključene ni rukotvorine i predmeti koji oponašaju omiljene likove umetnika iz animiranih japanskih filmova. Ovde možete pogledati slike štandova sa prošlogodišnjeg "Japanizam Artist Alley" dogadjaja:

Ove izložbe su uveliko tradicija mnogih festivala ovakvog tipa u svetu, a ovo je već druga godina kako se Artist Alley otvara i za umetnike iz Srbije i regiona.

“Japanizam Artist Alley” ovom prilikom nudi mogućnost dvodnevnog prodajnog izlaganja umetničkih predmeta i likovnih dela za sve zainteresovane umetnike iz regiona.

Pravila za prijavljivanje radova:

- Radovi moraju vizuelno odgovarati karakteristikama modernih japanskih tema kao što su: manga stil, motivi slatkih maskota (životinje, predmeti, razna stvorenja), motivi u Gothic stilu, kao i japanski tradicionalni motivi.

- Radovi mogu biti: posteri, slike, skice, figure, rukotvorine, odevni predmeti, modni detalji, dizajnirani ukrasi, knjige, stripovi ...

- Svaki umetnik koji želi da konkuriše za prodajno mesto mora poslati nekoliko fotografija svojih radova (ili skenirani prikaz, ukoliko izlaže crteže), kao i svoje osnovne podatke (ime, prezime,e-mail adresu i kontakt telefon) na sledeću mejl adresu:

Japanizam-ArtistAlley@hotmail.com

Sama prodajna izložba biće održana u Subotu 1.jula i Nedelju 2. jula 2011. godine, u toku festivala “Japanizam”, u periodu od 14.00 do 23.00 časova. Cene izdavanja štandova su predstavljene po sledećim kategorijama:

- Štand površine 50 x 50 cm (1000 RSD za jedan dan izlaganja, 1500 RSD za dva dana izlaganja)

- Štand površine 100 x 50 cm (1200 RSD za jedan dan izlaganja, 2000 RSD za dva dana izlaganja)

- Štender za izlaganje odeće (1200 RSD za jedan dan izlaganja, 2000 RSD za dva dana izlaganja)

Napomena – izlagači donose svoje držače, draperije kojima ukrašavaju svoj štand i ostale potrebne rekvizite, a u slučaju izlaganja odevnih predmeta, sopstvene vešalice.

Konkurs traje do 18.06.2011. godine. U periodu od 18.06 do 23.06.2011 odabrani učesnici će biti kontaktirani, i biće im dodeljeni odgovarajući štandovi, u odnosu na to koji tip štanda im odgovara za promociju umetničkih radova.

Cayca
Cayca's picture
Offline
Registrovan dana: 11/07/2008
Poruke:

Podsećamo Vas da je ostalo još samo deset dana da se prijavite za Japanizam Artist Alley.

Neke od pogodnosti učestvovanja su:
-manifestacija se održava u strogom centru grada, u renoviranom Domu omladine
-obezbedili smo izlagačima bezbedan prostor za odlaganje robe između dva dana učestvovanja
-reklama u autobusima GSP-a i u Urban Bug-u
-reklamni video spot na MTV Adria, TV B92, Avali i RTS-u http://youtu.be/dbX3OUGn8Ko

Prijavite se i predstavite se novoj publici.