Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

Kupovina motorne testere-koju testeru kupiti

2 poruka / 0 new
Poslednja poruka
Bata7
Bata7's picture
Offline
Registrovan dana: 01/04/2014
Poruke:

Postavljam ovu temu,pretpostavljam da je nema jer sam imao lose iskustvo a lutao sam i nisam kupio pravu stvar,pa da neko drugi ne bi prosao kao ja,neka ljudi koji znaju napisu sta je najbolje uzeti.
Ja sam licno imao na placu testeru Partner koju su mi ukrali,al je radila kao zmaj.Hteo sam da uzmem nesto novo i zaj...em se i kupim malu Womax,koja je posle posecenih pola metra drva pocela da se gusi i davi.Nisu je popravili,a nisu hteli da mi vrate pare-hohstapleri.Sada imam 50metara kabla i testeru na struju Iskra.Dakle da se ne bi to jos nekom desilo,sta je najbolje da kupimo i gde,za koje pare...?

kotekn
kotekn's picture
Offline
Registrovan dana: 07/04/2013
Poruke:

Moja preporuka je Husqvarna ili Stihl zavisi od ličnih afiniteta. Što se samih modela tiče zavisi kojim poslom ćeš se baviti i u kom obimu pa prema tome odabrati snagu mašine, kao i da li će spadati u grupu profesionalnih ili amaterskih modela. Samu kupovinu je najbolje obaviti kod distributera. Što se ličnog iskustva tiče najviše sam radio sa Husqvarnom i vlasnik sam dva modela navedenog proizvođača, jedna je 340, a druga 372XP, obe rade odlično i obe su proizvedene u Švedskoj. Moje mišljenje je da je takve stvari najbolje kupovati od renomiranog proizvođača, naravno da je cena viša u odnosu na proizvode diskutabilnog kvaliteta ne renomiranih marki, ali samo tako možeš biti siguran da će taj uređaj korektno raditi ono za šta je namenjen i da nećeš uzalud baciti novac. Pozdrav i ako te nešto konkretno zanima vezano za neki model rad ću biti da odgovorim.