Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

Brojilo za struju

4 poruka / 0 new
Poslednja poruka
Ivcetina94
Ivcetina94's picture
Offline
Registrovan dana: 11/01/2020
Poruke:

Pozdrav svima. Naime imam problem sa tim da nemam struje u stanu jer mi je odjavljeno brojilo(nemam brojilo uopste). Hteo bih spojiti zice tako da dobijem struju samo ne znam koje bih trebalo spojiti. Da li je to izvodljivo uopste i ako jeste moze li pomoc? Hvala.

pedja089
pedja089's picture
Offline
Registrovan dana: 31/01/2019
Poruke:

Ne znam kakva te muka na to naterala, ali nikako ti ne bih preporucio da to radis. Razmisli dobro, to ti je krivicno delo, kaznjava se zatvorom.
Druga stvar, mala nepaznja se moze zavrsiti pozarom, povredama ili smrti. Snadji se na drugi nacin. Agregat, pitaj komsiju, pa povuci produzni(Ne ocekuj da ce ti TA pec raditi na produznom)...
Ako je u pitanju stambena zgrada, brojila su dole kod ulaza, ako krene pozar bice gadno...

Ivcetina94
Ivcetina94's picture
Offline
Registrovan dana: 11/01/2020
Poruke:

Teska muka, ne mogu na legalan nacin da uvedem brojilo jer mi treba ovlascenje vlasnika stana koji je preninuo 90'te, a ne moze se uraditi ostavinska rasprava iz nekih ne bitnih razloga.
Svestan sam uveliko da je to krivicno delo, ali zamaskirao bih zice sa plombom kako dolikuje. Nego mene muci sto ima vise zica i nisam siguran koja na koju treba da ide. P.S. stambena zgrada je u pitanju

tenzor
tenzor's picture
Offline
Moderator
Registrovan dana: 01/11/2008
Poruke:

Prikljucak bez sata bilo sa plombom ili bez ne postoji , tako da od maskiranja nema nista . Drugi problem je sto vama treba savet kako izvrsiti krivicno delo , i da se razumemo takav odgovor necete na ovom forumu sigurno dobiti .

Tema zaključana