Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

Ciscenje Cadji

3 poruka / 0 new
Poslednja poruka
DadoBL
DadoBL's picture
Offline
Registrovan dana: 28/10/2009
Poruke:

Postovanje!
Predstoji mi (ogroman) posao ciscenja ostataka nakon pozara u jednom prostoru velicine 10 x 20 metara. U pitanju je hala u kojoj se odrzavaju treninzi mog kluba, i citav pod je prekriven ljepljivim crnim slojem koji je nastao nakon sto se slegao dim.
Bio bih vam zahvalan kad biste me savjetovali na koji nacin bi se taj sloj najlakse ocistio, tj. kojim sredstvima za ciscenje bi to bilo najbolje da se uradi?
Hvala!

nakamura
nakamura's picture
Offline
Registrovan dana: 09/03/2009
Poruke:

Prvo ćeš morati mehanički da sastružeš što više možeš. Za dodatno čišćenje (pranje), preporučujem Axel. Njime sam otklanjao posledice požara u svojoj kući. Odlično skida masnoću.

DadoBL
DadoBL's picture
Offline
Registrovan dana: 28/10/2009
Poruke:

problem je u tome sto su vatrogasci pri gasenju pozara koristili najgrublje moguce metode (da sto prije ugase sto je i razumljivo) ali je zato nastala pretjerano ljepljiva masa koja se hladjenjem, tj. slijeganjem dima tako zalijepila za pod da je prakticno nemoguce ista tu sastrugati.
vjerujem da mi treba nesto da svu tu cvrstu i ljepljivu cadj malo rastrese ili razrijedi prije nego joj budem ista mogao uraditi.