Dobrodošli, gost - Registracija | Zaboravljena šifra

Brava balkonskih vrata

5 poruka / 0 new
Poslednja poruka
gazuraz
gazuraz's picture
Offline
Registrovan dana: 27/11/2011
Poruke:

Pozdrav,
pre nego sto sam odlucio da postavim temu, preleteo sam preko ostalih slicnih tema, i vidim da se namece zakljucak - Kupi nova vrata. U mom slucaju, taj zakljucak Smile je toliko neostvariv, jer sam podstanar, da mi se za te pare vise isplati da platim 20 ljudi da me isele i usele u nov prostor, nego da kupim nova vrata.

Dakle, brava balkonskih vrata je pukla. Moze li da se nadje negde ili popravi.

U obzir dolaze samo ideje koje kostaju manje od 5o evra za materijal. Opet ponavljam, podsatanar sam i ne pada mi na pamet da nekom radim kompletno renoviranje stolarije za terasu.

Evo slika.

  • viber_image_3.jpg
  • viber_image.jpg
gazuraz
gazuraz's picture
Offline
Registrovan dana: 27/11/2011
Poruke:

Zna li iko, makar kako se zove ova brava? Ne mogu da zovem ljude telefonom i objasnjavam im o cemu se radi Smile a da ne znam neki strucan naziv Smile Bilo kakva pomoc je dobrodosla.

boki_ssm
boki_ssm's picture
Offline
Registrovan dana: 04/04/2010
Poruke:

Ukoliko je neko od komšija menjao stolariju ili primetiš da neko u okruženju menja, odeš i pitaš za bravu da otkupiš. Kada je meni trebala šarka za jedan Inles prozor, našao sam je kod stolara, naime kod zamene/popravke vrata/prozora ostane im tih sitnih delova. Još jedno rešenje je pijaca/ buvljak u tvom mestu gde ima takvih stvari na prodaju.
PS: Olakšaćeš ljudima da ti pomognu ako navedeš iz kog si grada.

Pozdrav!

tenzor
tenzor's picture
Offline
Moderator
Registrovan dana: 01/11/2008
Poruke:

http://www.samsvojmajstor.com/portal/forums/uradi-sam/bravarija/brava-ba...

gazuraz
gazuraz's picture
Offline
Registrovan dana: 27/11/2011
Poruke:

Pozdrav,
Zivim u Beogradu. Ako znate nekog ko prodaje bravu, mozete mu dati moj mail - zzeljko.banovic@gmail.com. Nasao sam majtora koji je posao u potragu za njom, ali ne verujem da ce se javiti Smile uopste. Te price su obicno majstorska fora Smile da te otkace.